Köpa airsoftpistol? Så här väljer du rätt!

För dig som spelar airsoft, antingen som nybörjare eller proffs, har du säkerligen varit sugen på att införskaffa en egen airsoft pistol. Det är något speciellt med att ha sin egen utrustning när man utövar en sport, det blir en helt annat känsla än att hyra eller låna av någon annan. Om du är sugen på att köpa din första airsoftpistol så ska du fortsätta läsa – för här kommer vi att tipsa dig om hur du bör tänka inför ditt köp.

Wizeguy-Shop

Material

Det finns otroligt många airsoftvapen på marknaden, och de kommer i replikor av flertalet olika vapen såsom pistoler och gevär. En airsoftpistol är ett bra val då den är mindre, lättare att hantera och ett bra alternativ för både nybörjare och proffs.

 

Airsoft pistoler kommer i olika material och kan vara drivna av bland annat kolsyra eller gas. När det kommer till materialet, kan du välja mellan bland annat plast, metall eller polymer. Materialet spelar roll då det påverkar vapnets vikt, samt dess prestanda. Materialet kan även påverka vilket drivmedel som används. Hos oss på Wizeguy kan du chatta i realtid med vår kundtjänst, som kan ge dig tips och råd kring vilket material som är bäst för dig beroende på vad du är på jakt efter.

Kolsyra eller gas?

Olika airsoftpistoler har olika drivmedel, och vanligast är kolsyra, gas, batteri och fjäder. De olika drivmedlen påverkar vilken kraft vapnet har, samt vilken typ av ammunition som kan användas. Kolsyredrivna airsoftpistoler är väldigt vanliga, och många föredrar att använda dem. Men det beror helt och håller på dina egna preferenser såklart. Ett bra tips är att prova på olika airsoftpistoler på en anläggning innan du köper hem en egen, för att känna av vilket material och drivmedel som du tycker bäst om.

 

Vi har flera olika guider på vår hemsida där du kan läsa mer om airsoftpistoler och annan utrustning, för att lättare förstå dess olika funktioner och ta reda på vad som passar för just dig.

Övrigt att tänka på

Förutom material och drivmedel kommer såklart luftvapen, såsom en airsoftpistol, i olika prisklasser. Det beror på om det är ett avancerat vapen, om materialet är tyngre eller om vapnet har specifika funktioner som kanske gör de lite mer exklusiva än vanliga luftvapen.

 

Här på Wizeguy kan du köpa en airsoftpistol billigt oavsett om du letar efter ett vapen för nybörjare, eller för proffs. Vi erbjuder ett brett utbud av airsoftpistoler i olika prisklasser, och vi har något för alla.

Köp airsoftpistol billigt hos Wizeguy

Om du redan spelar airsoft, eller om du vill börja spela, kan du köpa en egen airsoftpistol och all annan utrustning som du behöver här hos oss på Wizeguy. Vi har ett brett utbud av allt från luftvapen till taktisk utrustning, och vi är störst i Sverige på airsoft.

 

Passa på att köpa hem en airsoftpistol billigt från Wizeguy redan idag! Och glöm inte bort att kontakta vår kundtjänst, eller läsa igenom våra praktiska guider, om du vill ha hjälp med att hitta en airsoftpistol som passar just dig.